PRZEPISY

Tagliatelle z grzybami

Tagliatelle z grzybami

Tagliatelle w kremowym sosie z leśnych grzybów (np. borowików, podgrzybków) z dodatkiem czosnku, cebuli i śmietany. Idealne danie na jesień, które łączy głęboki smak grzybów z delikatnością sosu.
czytaj więcej
Penne z kurczakiem i brokułami

Penne z kurczakiem i brokułami

Pene z kawałkami kurczaka, brokułami i lekkim sosem śmietanowym lub czosnkowym. Pożywne i delikatne danie.
czytaj więcej
Tagliatelle z pesto

Tagliatelle z pesto

Tagliatelle podawane z aromatycznym sosem pesto z bazylii, czosnku, oliwy, orzeszków piniowych i parmezanu. Klasyczne połączenie ziół i świeżych smaków.
czytaj więcej
Penne Arrabbiata

Penne Arrabbiata

Pikantne danie z makaronem penne w ostrym sosie pomidorowym z czosnkiem, oliwą i papryczkami chili. Intensywny i wyrazisty smak.
czytaj więcej
Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara

Klasyczne włoskie danie z makaronem spaghetti, boczkiem, jajkami, parmezanem i pieprzem. Kremowy sos powstaje z jajek i sera, który otacza gorący makaron.
czytaj więcej